Direct naar de inhoud.

Rookmelder zorgt voor paniek

F: Ronny Wiekenkamp – 112regioflits

STADSKANAAL – Vrijdagmiddag 22 december werd de brandweer opgeroepen omdat een rookmelder in de Klemslootstraat afging. De buren werden hierdoor gealarmeerd en belden het noodnummer. De bewoners bleken echter niet thuis te zijn. De brandweer heeft een raam van de voordeur ingeslagen om zo toegang te krijgen tot de woning.

Op de bovenverdieping ging door onbekende oorzaak een rookmelder af. Zover bekend bleek er verder niks in de woning aan de hand te zijn. Wel bleef de vaste rookmelder steeds weer afgaan na een reset. Een medewerker van Lefier heeft tenslotte de rookmelder gedemonteerd en de deur weer gerepareerd.

 

Eén reactie op “Rookmelder zorgt voor paniek”

  1. Dat had ik dus laatst ook, bleek er stof en spinrag in de rookmelder te zitten, dat was mij nooit verteld. Gewoon af en toe even de stofzuiger er bij langs was het advies van Lefier medewerker. Ik ben me echt rot geschrokken hoor, dacht echt dat het ergens brandde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-