Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Prijswinnaars ‘vroege vogel’ actie

F: Ton op de Weegh

STADSKANAAL – Vice-Voorzitter Hans van Bree van de Stichting Snel Internet Westerwolde & Stadskanaal heeft in de nieuwe vestiging van Expert in Stadskanaal de prijzen uitgereikt van de ‘Vroege Vogel Aktie’ van Mabin Grioningen.

Onder degenen die zich vóór 1 november hadden ingeschreven voor glasvezel in het buitengebied van Westerwolde en Stadskanaal werden verschillende prijzen verloot: waardebonnen voor Netflix, een smart TV en een gratis aansluiting op glasvezel t.w. €1815.

Zoals u misschien weet heeft onlangs meer dan 50% van de mensen in de buitengebieden van Westerwolde en Stadskanaal zich ingeschreven voor glasvezel. Dit was voor Mabin Groningen voldoende om glasvezel in 2018 te gaan aanleggen!

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “Prijswinnaars ‘vroege vogel’ actie

  1. Adam van der Vinne

    Waarom alleen buitengebied in het centrum zijn ook veel klachten over het ontvangt en snelheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.