Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

87 jaar aan brandweerervaring uitgeblust

Van links naar rechts: Gert Meinds, Henk Brouwer en Henk Sanders
Foto: M. Dol – RTV1

STADSKANAAL – Oudjaarsdag 2017 werd brandweer Stadskanaal gealarmeerd voor een prio 2 buitenbrand aan de Industriestraat in Stadskanaal. Ter plaatse bleek een sloopauto in brand te zijn gestoken door de brandweercollega’s van een drietal brandweerlieden die brandweer Stadskanaal gaan verlaten.

Op deze dag werden namelijk ploegchef Gert Meinds, Henk Brouwer en Henk Sanders uitgezwaaid na respectievelijk 32, 31 en 24 jaar brandweer! Met het vertrek van dit trio levert Stadskanaal dus 87 jaar aan ervaring in, een forse aderlating.

Nadat deze symbolische ‘laatste uitruk’ tot een goed einde werd gebracht, is de ploeg teruggekeerd naar de kazerne. Alwaar men onder het genot van een drankje nog even op persoonlijke wijze afscheid kon nemen.

Gert, Henk en Henk, hartelijk dank voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren!

Namens jullie collega’s,
Brandweer Stadskanaal

1 Reactie op “87 jaar aan brandweerervaring uitgeblust

  1. Veul zegen, en goud goant! Bedankt voor jullie inzet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.