Direct naar de inhoud.

Erik Bieze lijsttrekker voor Gemeentebelangen

  • door:
  • op:
Erik Bieze

STADSKANAAL – Erik Bieze uit Stadskanaal is door de ledenvergadering van Gemeentebelangen Stadskanaal gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Franz Lutz staat op plaats 2.

  • Erik Bieze komt uit Stadskanaal en is vanaf 1994, met een onderbreking van vier jaar, actief als gemeenteraadslid, fractievoorzitter en wethouder in de gemeente Stadskanaal.
  • Frans Lutz woont in Mussel en is al jarenlang actief binnen de schaduwfractie van GBS. Hij is oud-ondernemer.
  • Ineke Norder bezet plaats 3. Zij is de eerste vrouwelijke kandidaat op onze kandidatenlijst. Zij is eigenaresse van twee professionele webwinkels op het gebied van handwerk- en hobbyartikelen.
  • De plaatsen 4 tot en met 6 worden ingenomen door Arie Foekens, Siny Drent en Ben Gengler.

 

Privéredenen

Wethouder Peter Gelling en fractievoorzitster Boudy Meertens hebben om privéredenen aangegeven met hun bestuurlijke en politieke activiteiten te zullen stoppen.

Erik Bieze: “Wij blijven ons als oudste lokale partij sterk maken voor de belangen van de inwoners van onze gemeente. Ondanks het feit dat het ons land economisch en financieel voor de wind gaat bestaan er voor onze gemeente en onze regio grote uitdagingen. We denken daarbij onder andere aan het binnenhalen en behouden van bedrijvigheid, behoud van het Refaja ziekenhuis, bestrijding van werkloosheid en armoede, zorg en ondersteuning voor jongeren, ouderen en gehandicapten, goede regionale samenwerking en oog voor dorpen en wijken”.

Windparken

“Ook zullen wij blijven ageren tegen de geplande bouw van de megalomane windparken net over de provinciegrens”, aldus Erik Bieze.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal