Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Feestelijke vrijwilligersavond gemeente Stadskanaal

STADSKANAAL – Als dank en waardering voor alle vrijwillige inzet worden de vrijwilligers van Stadskanaal op donderdagavond 8 maart 2018 – aan de vooravond van NLdoet – in het zonnetje gezet. Voor 400 vrijwilligers wordt in sporthal de Spont de tafel gedekt waar zij kunnen genieten van een heerlijk driegangen buffet. Daarbij worden zij bediend door leden van college en gemeenteraad. Er is een gezellig en gevarieerd programma met medewerking van verschillende regionale artiesten. Verder is er de uitreiking van de jaarlijkse vrijwilligersprijzen door de gemeente en de Rabobank Zuid Oost Groningen. Organisaties kunnen hun vrijwilligers op naam aanmelden via vip@welstad.nl. Individuele aanmelding is niet mogelijk Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het VIP! Stadskanaal aan het Gandhiplein 5 (Welstad), tel. 655001.

Tijdens de vrijwilligersavond vindt de jaarlijkse uitreiking van de vrijwilligersprijzen plaats door gemeente en Rabobank Zuid Oost Groningen. Er worden vier prijzen toegekend aan verenigingen, instellingen of projecten die hun vrijwilligersactiviteiten op een eigentijdse manier promoten, nl. met een vlog of kort filmpje. JouwTV, een initiatief van Welstad en streekomroep RTV1  kan organisaties hierbij ondersteunen. Meer informatie vind je op www.jouwtv.nl. De vier beste inzendingen worden tijdens de vrijwilligersavond gepresenteerd en maken kans op de hoofdprijs van € 1.000.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.