Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Audities Sarastro Muziektheater voor ‘Drieluik’

Foto: Wim Leeraar

STADSKANAAL – Na het grote succes van Passie en Romantiek het afgelopen jaar in de Noordelijke Theaters heeft de Stichting Sarastro voor 2018 weer nieuwe projecten op stapel staan.
Uitgangspunt is en blijft zoveel mogelijk plezier en ontwikkelingskansen bieden voor ieder die meedoet. Daarnaast voor het publiek, leuke, grappige en mooie voorstellingen te presenteren. Dit jaar worden er 2 komische mini opera’s op de planken gebracht. Het gaat om Abu Hassan een sprookje uit 1001 nacht van Carl Maria von Weber en de ander een liefdesverhaal met een happy end van Albert Lortzing.

Zuidoost Groningen

Verder is er nog een komisch zangspel wat zich afspeelt in Zuidoost Groningen op kerstavond begin vorige eeuw. Een deel daarvan in het Gronings. Ook komen er nog een aantal grote en kleine concerten en voorstellingen in grote en vestzak theaters.  Op 18 november is de première van de komische opera’s in Theater Geert Teis.  Op 27 januari zijn er in Stadskanaal audities voor de afzonderlijke onderdelen. Speciaal voor acteurs en zang-solisten. Zangers en zangeressen voor het projectkoor kunnen zich rechtstreeks via de website opgeven. Meer informatie is, middels een download, te vinden op www.stichtingsarastro.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.