Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gratis workshops voor vrijwilligersorganisaties

STADSKANAAL – Stichting Welstad organiseert in samenwerking met het project Sterk Vrijwilligerswerk (een initiatief van verschillende landelijke en provinciale organisaties zoals NOC*NSF, KNVB, Huis voor de Sport, Groninger Dorpen en CMO STAMM) de komende tijd een aantal gratis workshops. ‘Sterk Vrijwilligerswerk’ richt zich op het versterken van verenigingen door te stimuleren en ondersteunen dat zij ervaring delen en samenwerken.

Mede dankzij subsidie van de provincie Groningen kunnen de workshops kosteloos aan organisaties worden aangeboden.  Vrijwilligersorganisaties kunnen vooraf aangeven aan welke workshops zij behoefte hebben. Op de vacaturebankwebsite www.vrijwilligersgroningen.nl (onder Stadskanaal) staat het behoefteonderzoek en kunnen de gewenste workshops worden aangevinkt. Er kan worden ingeschreven op vijf workshops: a. Meer vrijwilligers in kortere tijd, b. Maak het winnende filmpje,  c. Aan de Slag met vrijwilligers, d. Bestuurlijke vernieuwing en e. VOG voor vrijwilligers.

De cursus ‘Meer vrijwilligers in korte tijd’ kent een maximum aantal deelnemers en beslaat meerdere avonden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het VIP! Stadskanaal van Welstad, tel. 655001.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.