Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lokaal Betrokken presenteert kandidatenlijst

Foto: Josetta Mellie

STADSKANAAL – Met de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma ‘Samen Sterk’ betreedt Lokaal betrokken, de jongste lokale partij van de gemeente Stadskanaal, het podium van de gemeentelijke politiek. Helder en eerlijk communiceren staat centraal in het verhaal van Lokaal Betrokken.

Jur Mellies

Volgens lijsttrekker en huidig raadslid Jur Mellies is er een kloof tussen inwoners en de politiek ontstaan. ‘Het is voor veel mensen niet meer te volgen’. Lokaal Betrokken vindt dat inwoners beter geïnformeerd, en meer betrokken moeten worden bij lokale kwesties.

Gemeenteraadsverkiezing

Lokaal Betrokken gaat de gemeenteraadsverkiezingen in met een gevarieerde kandidatenlijst (foto): Van boven naar beneden, van links naar rechts. Harma Manning (2), Frank Piek (4), Chantal Nieman (5), Harrie Schutte (6), Michel Zwiers (7), Roelof Kram (10), Henriëtte Langius (11), Detleff Mellies (3), Jur Mellies (lijsttrekker), Hendrik Weijer (8) en Remke Wegewijs-Bos (9).

Het verkiezingsprogramma is te lezen op www.lokaalbetrokken.org

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.