Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 41 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Openbare vergadering D66 Veendam

VEENDAM – D66 Veendam houdt op woensdag 24 januari, aanvang 20.00 uur een openbare vergadering in de Bibliotheek, Museumplein, Veendam. Na het huishoudelijk gedeelte, waarin o.a. het concept-verkiezingsprogramma 2018-2022 wordt besproken, houdt dr. Henk Blik uit Wildervank, Teamleider Praktijkonderwijs Dr. Aletta Jacobs College, een inleiding over ‘Interactief praktijkonderwijs’.

Henk Blik zal iets vertellen over het praktijkonderwijs (welke leerlingen, waarom deze leerlingen, onderwijs aan deze leerlingen, zelfstandigheid). Na zijn inleiding zal hij spreken over de Participatiewet en de gevolgen van deze wet voor praktijkschool-leerlingen. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*