Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dronken Wildervanker klemgereden door politie

Foto: M. Dol – RTV1

WILDERVANK – Een man uit Wildervank is zaterdagnacht klemgereden op de N34, toen hij er vandoor probeerde te gaan voor de politie. Surveillerende agenten hadden bij controle van het kenteken van de auto op de N34 een hit gekregen in het ANPR-systeem. Dat wordt gebruikt bij het opsporen van verdachte automobilisten, het verzamelen van informatie over criminelen waarvan bekend is in welke auto ze rijden of het zoeken naar vermiste auto’s of personen.

Vandoor

De politie wilde de bestuurder langs de kant zetten, maar die probeerde er vandoor te gaan. Vervolgens werd hij klemgereden. Op het bureau scoorde de Wildervanker vervolgens hoog op de blaastest: bijna 1,40 promille. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij krijgt in elk geval een bekeuring voor het negeren van een stopteken. – [ Peter Panneman ]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.