Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rieks Zwiers 45 jaar in dienst bij Dubex

Rieks Zwiers krijgt de felicitaties

STADSKANAAL – Rieks Zwiers is 45 jaar in dienst bij Dubex in Stadskanaal. Op 15 januari 1973 ging hij werken bij de veldspuitfabrikant in, toen nog, 2e Exloërmond. Rieks werkt echter nog langer bij Dubex. Ook tussen 1968 en 1971 was hij al aan het werk bij het bedrijf. Kort heeft hij in Duitsland gewerkt, maar het werken bij Dubex beviel hem toch beter. Daarmee heeft hij bijna 50 dienstjaren bij volbracht.

In al die jaren heeft Rieks veel verschillende functies gehad. Zo is hij lasser, monteur, spuiter, elektromonteur en tester geweest. Op dit moment doet hij de technische dienst en is hij verantwoordelijk voor de onderhoud van het machinepark en het gebouw.

De felicitaties kwamen vandaag van de vele collega’s en de directeur. De speech werd gehouden door de zoon van Rieks, die ook werkzaam is bij het bedrijf. Rieks is ondertussen aan zijn laatste arbeidsjaar begonnen. Aan het einde van het jaar bereikt hij de pensioengerechtigde leeftijd.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.