Direct naar de inhoud.

Winterse kost in de trein

  • door:
  • op:
foto: Tim Goorman

STADSKANAAL – Genieten van het winterse landschap en lekker eten? Dat kan op de zondagen 28 januari, 11 en 25 februari 2018. Tijdens een treinrit op de grens van Groningen en Drenthe wordt heerlijke stamppot geserveerd. Een unieke kans om in een rijdende trein te eten!

Eten in de trein was vroeger heel gewoon. Zelfs in Nederland hadden binnenlandse (snel)treinen een restauratierijtuig. Tegenwoordig zie je het alleen nog maar in enkele internationale treinen. Maar ook bij Museumspoorlijn STAR is dat weer mogelijk. Op de zondagen 28 januari, 11 en 25 februari serveren we heerlijke stamppot (boerenkool, hutspot, zuurkool)tijdens een treinrit op onze spoorlijn. Onderweg is het in de avondschemering lekker genieten van het winterse landschap in onze verlichte en verwarmde historische trein. De rit duurt circa anderhalf uur. De trein vertrekt rond 17.30 uur vanaf station Stadskanaal.

Reserveren
Vanwege de beschikbare ruimte is reserveren verplicht voor deze ritten. De prijs voor 12 jaar en ouder is €20. Kinderen tot en met 11 jaar betalen € 10. De prijs is inclusief stamppotbuffet en treinreis. Reserveren kan telefonisch via (0599) 65 18 90 of via de website: www.stadskanaalrail.nl.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal