Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Warme Wintermiddag over Geluk in het SHC

Jubileum van meubelfabriek Knicos in hotel Dopper, 1957. Collectie Streekhistorisch Centrum.

STADSKANAAL – Op zondag 28 januari organiseert het Streekhistorisch Centrum te Stadskanaal een Warme Wintermiddag, een gezellige winterse middag met verhalen en gedichten.

Na twee eerdere edities met de thema’s Winter en Liefde staat de middag nu in het teken van Geluk. Bezoekers kunnen luisteren naar hartverwarmende verhalen, gedichten en liederen om de koude en duisternis te verdrijven, en zelf ook meedoen door een voordracht te houden.

Dat mag met een zelfgeschreven verhaal of gedicht, maar ook door het voordragen van andermans werk, in het Gronings, Drents of Nederlands, als het thema maar iets met Geluk te maken heeft. Belangstellenden die zich ook willen laten horen, kunnen zich vooraf aanmelden bij Helen of Bert van het Streekhistorisch Centrum. De maximale tijdsduur per persoon is gesteld op 10 minuten.

Programma
Het programma begint om 14.30 uur, de zaal gaat om 14.00 uur open. De entree bedraagt 4,- per persoon, inclusief koffie met wat lekkers. Donateurs betalen op vertoon van hun pas € 2,50.

Meer informatie
Voor meer informatie en reserveren, ook als toehoorder: tel. 0599-612649 (tijdens kantooruren) of info@streekhistorischcentrum.nl.

Adres: Ceresstraat 2, 9502 EA Stadskanaal

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.