Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

60 jaar bestaan van Bridgeclub Wildervank

F: Peter Panneman

WILDERVANK – Bridgeclub Wildervank 1957, heeft wedstrijdleider Lynn Streuper zaterdagmiddag in het zonnetje gezet. Ze ontving uit handen van Paul Wesselink namens de Nederlandse Bridgebond een Kei voor haar vele verdiensten de afgelopen ruim 25 jaar.

Bridgeclub Wildervank 1957 bestaat dit seizoen 60 jaar. Dit werd zaterdag gevierd op drie locaties met o.a. een rondje Bridge en koffie met gebak in het Raadhuis te Wildervank. Vervolgens ging het jubilerende gezelschap naar de Stainkroeg in Ommelanderwijk, om daarna in het restaurant van de plaatselijke Golfclub te gaan dineren.

Lynn Streuper (42) is ook de jongste lid van de circa 70 leden tellende Bridgeclub. De club is dan ook naarstig op zoek naar nieuwe jonge leden. Een club waar gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Maar ook een club voor het leggen van contacten tussen de leden buiten de speelavond of middag.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.