Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Start plaatsing klimpiramide in Park Borgerswold

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – (video) Wethouder Henk Jan Schmaal helpt op dinsdag 23 januari 2018 om 13.00 uur mee met de bouw van een klimpiramide in Park Borgerswold. De bouw begint maandag 22 januari 2018 op een centrale plaats bij het recreatiestrand in het park, ter hoogte van het koetshuis en het strand.

Speelvoorziening
Wethouder Henk Jan Schmaal: “Het is een langgekoesterde wens van de gemeente Veendam om in Borgerswold een speelvoorziening te plaatsen. Deze grote pyramide heeft diverse speelmogelijkheden. Kinderen van alle leeftijden kunnen naar hartenlust klauteren, chillen, glijden, uitkijken en wat ze zelf allemaal nog meer kunnen bedenken.”

Werkzaamheden
Het plaatsen neemt enkele dagen in beslag. Het speeltoestel wordt aangebracht in het kader van de ontwikkeling van de noordkant van Park Borgerswold. Hiermee ontwikkelt het park zich verder als bovenregionale trekpleister.

Eerdere plaatsing geannuleerd
De opening stond eerder gepland in december 2017. Wegens weersomstandigheden kon de plaatsing toen niet doorgaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.