Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel lokale politiek bij RTV1

Gemeenteraadsverkiezingen

Gemeenteraadsverkiezingen bij RTV1

RTV1 – De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan. Wij gaan daarom een aantal mini-debatten en interviews uitzenden met gemeenteraadsleden. Omdat RTV1 de streekomroep is voor de gemeenten Stadskanaal en Veendam beperken we ons tot onze eigen gemeenten.

Stadskanaal/Veendam 

Minidebaten met gemeenteraadsleden en lokale politici uit de gemeente Veendam zullen te horen zijn op de vrijdagavonden 26 januari, 16 februari en 2 maart vanaf 18.00 uur. (radio)
Minidebaten met gemeenteraadsleden en lokale politici uit de gemeente Stadskanaal zullen te horen zijn op de vrijdagavonden 2 februari, 9 februari en 23 februari vanaf 18.00 uur. (radio). Verder is er een groot lijsttrekkersdebat op 9 maart vanuit de Semsstraatkerk in Stadskanaal en maken we de komende weken diverse 1 op 1 interviews voor de camera die op de televisie worden uitgezonden.

 

De gemeenteraad Stadskanaal in 2014 gekozen..

Televisie (RTV)

De uitslag van de verkiezingen op 21 maart (verkiezingsavond) zal door ons ‘rechtstreeks’ worden uitgezonden op de televisie (gemeente Stadskanaal). Gelijktijdig houden we u de hele avond ook op de hoogte via de radio. De verkiezingsuitslagen in zowel de gemeente Veendam als Stadskanaal staan hierin centraal. De live TV uitzending wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Stadskanaal (onder voorbehoud).

Start

Vrijdagavond 26 januari gaan we starten met lijsttrekkers uit Veendam Pé Langen, VUK (18.00 uur), daarna komt André Hamminga, CDA (18.40 uur) en tot slot Alian Spelde, D66 (19.20 uur). Presentatie met de Veendammer politici is in handen van Theo Mooijman.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.