Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

2e Exloërmond heeft dagbesteding in dorpshuis

TWEEDE EXLOERMOND – Woensdag 24 januari opende wethouder Frits Albert van de gemeente Borger Odoorn het Naoberhuis in Tweede Exloërmond. Het Naoberhuis is een dagbesteding voor de de inwoners van het dorp en is gevestigd in het dorpshuis. Het initiatief hiervoor komt van Talita Baalman.

Wethouder Alberts vindt dat deze dagbesteding in een behoefte voorziet: “Deze voorziening is nodig, want we worden met z’n allen ouder. Als je dan nog thuis kunt wonen en aandacht en afleiding nodig hebt, dan is zoiets als dit een mooie oplossing. Bovendien voorkom je hiermee vereenzaming.”

Videoverslag: Boelo Lutgert

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.