Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

CDA Stadskanaal doet mee aan Warmetruiendag

CDA Stadskanaal – Warme truiendag

STADSKANAAL – Vrijdag 2 februari 2018 is het Warmetruiendag. CDA Stadskanaal roept u en jou op om ook mee te doen aan deze actie. Warmetruiendag zet energiebesparing – en de belangrijkste factor daarbij: wijzelf, de mens – in het zonnetje. Warmetruiendag is hét moment in het jaar om stil te staan bij ons energiegedrag en onze energiebesparingssuccessen, slimme innovaties en alledaagse duurzame oplossingen met elkaar te delen. Want samen energie besparen, geeft energie!

Een mooiere wereld
Rentmeesterschap is één van de uitgangspunten van het CDA. Dit betekent, dat we de wereld beter en mooier willen doorgeven aan volgende generaties. Bij de invulling van ons leven nu rekening houden met het leven in de toekomst. Een belangrijk voorbeeld van duurzaamheid is de omslag naar een lager energieverbruik op verschillende manieren.

Helpt Warmetruiendag?
Uiteraard helpt Warmetruiendag niet om ons energieprobleem op te lossen. Wel maakt deze actie ons bewust van ons energiegedrag, en daar valt nog veel winst te behalen. Uit onderzoek blijkt dat we wereldwijd zo’n 70% van alle energie die verbruikt wordt, kunnen besparen. En dat ongeveer een kwart van alle energie in Nederland wordt gebruikt om gebouwen te verwarmen. Met één graad lager kunnen we maar liefst 6% CO2 en 6% energie besparen. Samen hebben we impact, dát is waar we met Warmetruiendag voor gaan.
Dat is de reden waarom CDA Stadskanaal meedoet aan deze actie. Aanmelden voor de actie kan op www.warmetruiendag.nl

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.