Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jezus Leeft! gaat voor raadszetel

Jonathan Scotta di Minico – JezusLeeft! – (F RTV1)

STADSKANAAL – Een nieuwe politieke partij dient zich aan in de gemeente Stadskanaal: Jezus Leeft! De partij moet wel vaart maken. De deadline is namelijk 5 februari, dan moeten politieke partijen hun kieslijst hebben ingediend. Het opstellen van die lijst is voor Jezus Leeft echter geen probleem. “We hebben overal in het land maar één kandidaat. Dat is om het simpel te houden.” Dit staat te lezen op de website van Jezus Leeft!

Steunverklaring

De politieke partij van evangelist Joop van Ooijen heeft zich inmiddels aangemeld In ongeveer veertig gemeenten in Nederland. “Het is nog de vraag of we overal voldoende ondersteuningsverklaringen krijgen om te kunnen deelnemen”, zegt Joop van Ooijen. “Bij de vorige raadverkiezingen hebben we het in vijftien gemeenten geprobeerd, maar toen hebben we in minder dan de helft echt meegedaan”. In Stadskanaal gaat het om twintig steunbetuigingen anders kan er niet meegedaan worden.

Stadskanaal

In de gemeente Stadskanaal is Jonathan Scotta di Minico uit Mussel gekozen om de evangelische partij te vertegenwoordigen. Inmiddels heeft hij zeven steunverklaringen binnen. Voor 5 februari moeten dat er twintig worden. Dan wordt het duidelijk of ‘Jezus Leeft!” daadwerkelijk mag gaan deelnemen aan de raadsverkiezingen in de gemeente Stadskanaal.

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.