Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verkiezingsprogramma D66 Veendam vastgesteld

VEENDAM – De leden van D66 Veendam hebben op woensdag 24 januari 2018 het verkiezingsprogramma 2018-2022 definitief vastgesteld. Het is vanaf 30 januari a.s., te downloaden van de website van D66 Veendam. Via social media zoals Facebook zal D66 tot aan de verkiezingen laten weten waar de partij voor staat en gaat. Inzet van de campagne is een verdubbeling van het aantal raadszetels, zodat na de verkiezingen op 21 maart a.s. naast Alian Spelde ook Hanneke Schoenmaker-Tiems  in de gemeenteraad komt.

Als D66 betrokken wordt bij gesprekken over collegevorming, dan zal de huidige D66-wethouder Jaap Velema als kandidaat-wethouder worden voorgedragen. Tot de huidige portefeuille van Jaap Velema behoren: Burgerparticipatie, Jeugdzorg en CJG, Welzijnsbeleid (WMO), Volksgezondheidsbeleid, Wonen met zorg en Cultuur.

Tijdens de ledenvergadering hield dr. Henk Blik uit Wildervank, Teamleider Praktijkonderwijs Dr. Aletta Jacobs College, een boeiende inleiding over ‘Interactief praktijkonderwijs’. Hij sprak o.a. over de Participatiewet en de gevolgen van deze wet voor praktijkschool-leerlingen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.