Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wijkenquête Stadskanaal Noord

STADSKANAAL – Als vervolg op de ‘Ontbijtproat’ van jl. oktober – wijkorganisaties, bewoners en gemeente gingen toen samen in gesprek over de wijkagenda – organsieert de wijkraad Stadskanaal Noord in februari een wijkenquête over voorzieningen en activiteiten in de wijk.

Mening bewoners
De wijkraad wil graag weten hoe bewoners aankijken tegen het bestaande aanbod en aan wat voor nieuwe activiteiten er behoefte is. De mening van de bewoners is daarbij erg belangrijk. Aan de hand daarvan wordt de komende tijd invulling geven aan nieuwe projecten.

Invullen
De enquête is te vinden in de wijkkrant Noorderproat die deze week huis aan huis is verspreid. Extra exemplaren liggen o.a. in de buurthuizen Noordstee en ’t Lange End. De wijkenquête kan ook digitaal worden ingevuld. Daarvoor kan men terecht op de website www.stadskanaalportaal.nl (Noord).

6 februari
Op maandagochtend 6 februari om 10.00 uur staat de Wijkinloop in buurtcentrum Noordstee in het teken van deze enquête. De vragen worden toegelicht door de wijkraad en bewoners kunnen de enquête samen bespreken en invullen.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.