Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mens-erger-je-nieten in buurtcentrum Maarsstee

STADSKANAAL – Zaterdag was  het weer een drukte van jewelste in Buurtcentrum Maarsstee. Vanaf 13:00 uur was er namelijk weer het ergerlijke Mens- erger- je- niet toernooi. Jammer genoeg waren er een paar afmeldingen in verband met ziekte, maar dat is niet anders.

De gezelligheid en de inzet van de deelnemers was er niet minder om. Alle 37 deelnemers wilden Gees Bouwers namelijk van de troon stoten, zodat er 38 hele fanatieke deelnemers waren.

Bij het begin van elke ronde moesten de deelnemers uit de doos een nummer trekken om te zien aan welke tafel ze moeten zitten om te spelen. Daarbij heeft elke nummer een kleur zodat men kan zien met welke pion ze moesten spelen.

Winnaar

Na dik drie uur spelen en vier rondes verder werd uiteindelijk de winnares bekend. De winnares van dit jaar is Kristin Kiewiet geworden zodat Kristin nu een jaar lang de wisselbeker in huis mag hebben. De vier finalisten hebben allemaal een VVV cadeaukaart gekregen. De andere deelnemers hebben bij het begin allemaal een consumptie gekregen zodat iedereen toch een kleinigheidje had.

Volgend jaar

Wanneer jullie nu denken het lijkt me toch leuk om mee te gaan doen. Dat kan natuurlijk het volgend jaar en wel weer op de laatste zaterdag van 2019 (26 januari). Aanmelden kan nu al via info@maarsstee en schroom niet, want de eerste deelnemers zijn nu al bekend.

(ingezonden)

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.