Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Toneelavond Internos bij de VOVO

VEENDAM – Op zaterdagavond 10 februari a.s. treedt in zalenverhuur Dukdalf 2.0 de Reede 1, de toneelgroep Internos op met het blijspel in drie bedrijven, ‘Er loopt een streepje door’ . De bijeenkomst is toegankelijk voor leden en niet leden.

Verloting

Entree voor VOVO- leden €3.50, voor niet leden €5,00. Aanvang 19.30 uur, zaal open 19.00 uur. De avond wordt afgesloten met een verloting. Voorverkoop kaarten op woensdagmorgen 7 februari van 10-12 in de Breehorn en voor aanvang van de voorstelling aan de zaal op 10 februari in de Dukdalf.

Inhoud

Twee nichtjes erven samen een hotel maar door hun sterk uiteenlopende karakters kunnen ze elkaar niet uitstaan. De kwaadste van de twee wil koste wat kost het hotel voor zichzelf hebben en roept de hulp in van een vriend, die in allerlei creaties over de vloer dartelt, om haar doel te bereiken. Maar dat lukt haar niet. Het hotelletje wordt – er moet toch een oplossing komen – in tweeën verdeeld. Wie van de twee nichtjes de grootste omzet heeft in één maand, mag definitief de zaak blijven runnen. De strijkages van die twee veroorzaken de grootste hilariteit. Genoeg stof voor een onvervalste klucht.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.