Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Streekhistorisch Centrum heeft lentekriebels

STADSKANAAL –  Een Quiltshow vol lentekriebels. Zo noemt het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal de nieuwe quilts-tentoonstelling. Quilts zijn met veel creativiteit en liefde aan elkaar genaaide stukken stof, die samen een kunstwerk vormen. De tentoongestelde werken zijn gemaakt door “De Streek Quilters”. De leden van deze groep komen allemaal uit de omgeving van Stadskanaal.

Daarnaast toont de Stadskanaalster kunstenares Mary Stenekes een aantal van haar poppen. Deze poppen zijn gemaakt met verschillende technieken, zoals textielverharder, papier-mache en zelf hardende klei.
De Quiltshow is nog te zien tot en met 11 mei. Dinsdag tot en met vrijdag van 13.00-17.00 uur en op zondag van 14.00-17.00 uur.

Videverslag: Boelo Lutgert

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.