Direct naar de inhoud.

Wethouder Velema opent servicedesk WeHelpen

  • door:
  • op:
Wethouder Jaap Velema (D66) – Foto: RTV1/BJB

VEENDAM – (video) Op donderdag 1 februari  om 14:30 uur opent wethouder Jaap Velema de servicedesk voor vrijwillige inzet van WeHelpen Veendam. WeHelpen is er voor iedereen die wil helpen of geholpen wil worden. Voor mantelzorgers, vrijwilligers en mensen met een hulpvraag.

Servicedesk voor vrijwillige inzet
De servicedesk wordt bemand door vrijwilligers. De vrijwilligers gaan actief op zoek naar en voor mensen die hulp of steun kunnen gebruiken.

Ook kan iedereen terecht bij de servicedesk voor vragen over WeHelpen en vrijwillige inzet in Veendam. De servicedesk WeHelpen is ondergebracht bij Compaen en verzorgt de coördinatie.

Er wordt samengewerkt met de Vrijwillige Hulpdienst Veendam/Wildervank, Humanitas Veendam, VPTZ (Stichting Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg), Mantelzorgondersteuning en het Steunpunt Vrijwilligers werk van Compaen.

Openingstijden en contactgegevens
De servicedesk is gevestigd aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam en is open op dinsdag en donderdag van 14:00 tot 16:00 uur. Op maandag, woensdag en vrijdag is de servicedesk van 14:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar op 0598-698143. Ook is WeHelpen te vinden op www.wehelpen.nl/veendam en te volgen op facebook: www.facebook.nl/wehelpenveendam.

Impressie:

Eén reactie op “Wethouder Velema opent servicedesk WeHelpen”

  1. De Vrijwillige Hulpdienst Veendam/Wildervank maakt ook gebruik van het platvorm WeHelpen als er geen vrijwilligers bij onszelf beschikbaar zijn, waardoor er meer hulpvragers kunnen worden geholpen. Daarnaast werken we samen met de VPTZ, Humanitas, Steunpunt Mantelzorg en Steunpunt Vrijwilligers. Zo worden er via 1 communicatie punt op vele fronten oplossingen gecreëerd voor alle vrijwilligers zaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-