Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ING kantoor Stadskanaal gaat sluiten

(F: J. Westerhof, RTV1)

STADSKANAAL – Als gevolg van het snelle online en mobiele bankieren heeft ING besloten om het kantoor aan het Lilienthalplein 28 in Stadskanaal te sluiten. Volgens directeur Philippine Risch vragen de huidige marktomstandigheden ING om kritisch naar de kosten te kijken om het kantoor open te houden. Als gevolg van al deze ontwikkelingen sluit het kantoor op dinsdag 27 februari haar deuren en betaalautomaat.

Veendam

Het dichtstbijzijnde ING-kantoor voor bankzaken in Stadskanaal wordt nu het kantoor in Veendam. Deze staat aan het Museumplein 24. Hier kun je terecht voor financieel advies, verzekering, betalen en al de andere bankzaken. Voor dagelijkse bankzaken zoals geld opnemen en stortingen is er nog wel een ING- Servicepunt in Stadskanaal. Deze is te vinden in de Oude Markt bij de Read Shop Express.

ING is het 2e kantoor wat haar deuren sluit in Stadskanaal. Eerder al sloot de ABN AMRO bank haar filiaal.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

1 Reactie op “ING kantoor Stadskanaal gaat sluiten

  1. allea gaat naar veendam ing ..abnamro..bart smit stadskanaal verliest steeds meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.