Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Connexxion verlaat Stadskanaal

VEENDAM – Connexxion Openbaar Vervoer sluit haar kantoren in Stadskanaal en Winschoten. In Veendam krijgt het vervoersbedrijf een nieuw onderkomen. De verhuizing is een gevolg van het binnenhalen van de aanbesteding ‘Publiek Vervoer in Oost en Midden Groningen en Noord-Midden Drenth’.

Verhuizing

De nieuwe locatie van Connexxion komt aan de Orionweg in Veendam en ligt daardoor centraal in het werkgebied van de vervoerder. De verhuizing moet over enkele weken afgerond zijn. Een woordvoerder van Connexxion benadrukt dat het echt om een verhuizing gaat en niet om een reorganisatie. Voor het personeel verandert er niets. Enkel de reistijd voor sommigen. Connexxion is marktleider in stad en streekvervoer in Nederland en maakt deel uit van Transdev.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.