Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opening ijsbaan Nieuw Buinen: “Het gait deur!”

NIEUW BUINEN – (video) Het ging toch door, ondanks de invallende dooi: de opening van de nieuwe ijsbaan in Nieuw Buinen op vrijdag 9 februari om zeven uur ’s avonds. Vanuit zijn scootmobiel knipt voorzitter Jakob Hofman het touw van het spandoek aan het hek door. Hij wordt daarbij terzijde gestaan door zijn vader, die in het verleden de eerste penningmeester van de ijsvereniging was.

De voormalige voetbalvelden van de voetbalvereniging Nieuw Buinen zijn door de ijsvereniging in heel korte tijd omgebouwd tot een prachtige ijsbaan. Het aanleggen van de ijsbaan ging volgens voorzitter Jakob Hofman erg vlot. Hofman: “Het ging zelfs zo snel dat we bijna in de problemen kwamen met de verdere organisatie. Iedereen deed erg zijn best. Prachtig dat de ijsbaan zo leeft in Nieuw Buinen.”

Videoreportage: Boelo Lutgert

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.