Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Plannen voor zonnepark Borger-Odoorn

Foto: Peter Panneman

BORGER – Landbouwer Jan Reinier de Jong onderhandelt met de gemeente Borger-Odoorn over het pachten van een slordige 20 hectare grond om hier een zonnepark op aan te leggen. Het gaat om het bouwland westelijk van de wijk Daalkampen in Borger.

Eerder was dit land gelabeld als nieuwbouwgrond maar vanwege de huizencrisis is dit toen niet doorgegaan. Ook waren er eerder plannen voor een zonnepark. In 2010 werden deze reeds besproken maar zijn toen gecanceld. Mocht het nu wel doorgaan wil de gemeente Borger-Odoorn het terrein voor een periode van twintig jaar gaan verpachten.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.