Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Uitverkochte carnavalsavond in Gasgat

Carnaval in Gasgat – Foto: Peter Panneman

OMMELANDERWIJK – Ook boven de rivieren kan carnaval gevierd worden, dat bleek zaterdagavond wederom in een uitverkochte Stainkroeg in Gasgat, waar met medewerking van feestband Moeflons, de Dwaarsliggers en een Dj de stemming al vroeg in de avond aanwezig was. Ernie & Bert, Mr. B.A van de A-team, de E.O.D, ja zelfs een compleet voetbalteam uit Muntendam storten zich in het feestgedruis.

Ondanks dat er dit jaar geen thema was gekozen waren de carnavalsvierders allen verkleed zodat Prins Hindrik Otto de Eerste een prijs voor de best verklede heer, dame en duo kon uitreiken.

Met deze carnavalsavond kwam er voorlopig een eind aan een reeks van activiteiten en zal Gasgat vanaf volgende week weer normaal Ommelanderwijk en Zuidwending heten. Op de 11 november 2018 zal de Raad van Elf wederom bij elkaar komen en zich beraden over een nieuwe Prins Carnaval met de nodige activiteiten.

Alle foto’s op het facebook account van Peter Panneman

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.