Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Leefbaar Borger-Odoorn in de startblokken

Van links naar rechts: Rosalie Kartner, Annemiek de Groot, Alle Tepper, Mandy Vos, Alina de Roo en Bernard Jansen.

BORGER – De nieuw opgerichte politieke partij Leefbaar Borger-Odoorn heeft vorige week haar kandidatenlijst bekend gemaakt. Met 27 ondersteuningsverklaringen is zij klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen.

 De partij wil een afspiegeling zijn van de samenstelling van de gemeente. De kandidatenlijst van Leefbaar Borger-Odoorn bestaat uit 4 vrouwen en 3 mannen. De lijst wordt aangevoerd door duo-lijsttrekkers Alina de Roo (Klijndijk) en Annemiek de Groot (Valthermond). Verder bestaat de lijst uit: Alle Tepper (nr. 3, Valthermond), Rosalie Kartner (nr. 4, Klijndijk), Mandy Vos (nr. 5, Valthermond), Bernard Jansen (nr. 6, Klijndijk) en Fred Moll (nr. 7, 1e Exloërmond).

De komende periode gaan de kandidaten de gemeente in om inwoners te spreken en zo een beeld te krijgen bij wat er leeft in de dorpen. Ook doet de partij mee aan verschillende verkiezingsdebatten die in de gemeente worden gehouden, waaronder het debat op donderdag 15 februari in het Hekmanshuis in Drouwen.

Leefbaar Borger-Odoorn wil de leefbaarheid en het welzijn in de gemeente bevorderen. Dit komt op verschillende manieren terug in het verkiezingsprogramma van de partij. Daarnaast wil de partij de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente bij de gemeentepolitiek vergroten, zodat zij daadwerkelijk invloed kunnen uitoefenen op hun eigen leefbaarheid.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.