Direct naar de inhoud.

Gratis workshop voor verenigingen

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Stichting Welstad organiseert op donderdagavond 22 februari in samenwerking met het project Sterk Vrijwilligerswerk (een initiatief van verschillende landelijke en provinciale organisaties zoals (NSF, KNVB, Huis voor de Sport, Groninger Dorpen) een (gratis) workshop ‘bestuurlijke vernieuwing’.

Continuïteit en vooruitgang
Deze workshop is voor verenigingen die zoeken naar oplossingen voor slepende problemen óf verenigingen met ambities, die inzien dat verandering essentieel is voor de continuïteit en vooruitgang. Daarbij is er vooral aandacht voor verschillen, juist om het verschil te maken! De workshop staat expliciet stil bij de mensen die hierin de belangrijkste rol vervullen, namelijk de bestuurders! Dit doen we door ervaringen uit te wisselen met de nadruk op nieuwe inzichten, mogelijkheden en praktische toepassing voor de eigen vereniging.

De workshop vindt plaats op donderdagavond 22 februari 2018 om 19:30 uur bij Stichting Welstad, Gandhiplein 5 in Stadskanaal. Aanmelden kan via de website www.comostamm.nl (agenda) of bij het Vrijwilligers Informatiepunt (VIP!) van Welstad.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal