Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verkiezingsdebat in De Maand Bekeken

VEENDAM /RTV1 – Zaterdag 24 februari vindt in De Maand Bekeken een verkiezingsdebat plaats. De lijsttrekkers van de negen politieke partijen in Veendam gaan dan een uur lang met elkaar in debat.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart organiseert ‘De Maand Bekeken’ een Verkiezingsdebat. In de Jonckherenzaal van Cultuurcentrum vanBeresteyn gaan de lijsttrekkers van CDA, ChristenUnie, D66, Gemeentebelangen, GroenLinks, PvdA, SP, VUK en VVD met elkaar de strijd aan. Onder leiding van presentator Martijn Folkers wordt er aan de hand van verschillende thema’s gedebatteerd over de toekomst van Veendam.

Martijn Folkers

Radio en TV
De Maand Bekeken is een initiatief van Biblionet Groningen. Maandelijks wordt het publiek in een uur bijgepraat over de ontwikkelingen in de gemeente Veendam en de hoogtepunten uit het nieuws. De show wordt uitgezonden door RTV1 op de televisie en is rechtstreeks te beluisteren op de radio door heel de Veenkoloniën. (106.9 FM en 105.3 FM)

Publiek

Live publiek is van harte welkom op zaterdag 24 februari van 16.00 tot 17.00 uur in de Jonckherenzaal van Cultuurcentrum vanBeresteyn. De toegang is, zoals altijd, helemaal gratis.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.