Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vanaf Eelde naar Ibiza en Nice

Landing airport Groningen – (F: B. J. Brinkman – RTV1)

EELDE – Vakantiegangers uit Noord Nederland die de opening van het clubseizoen op Ibiza mee willen maken, of juist het iconische eiland willen ontdekken vóór de start van het hoogseizoen, kunnen nu ook vertrekken vanaf Groningen Airport Eelde. Neckermann Reizen en Thomas Cook bieden in de maanden april, mei en juni elke zaterdag vluchten aan naar Ibiza, vanaf de noordelijke luchthaven.

Neckermann en Thomas Cook

De rechtstreekse vluchten van Neckermann Reizen en Thomas Cook worden exclusief voor deze merken uitgevoerd door Nordica, de nationale luchtvaartmaatschappij van Estland. ”Vliegen vanuit de regio is voor veel vakantiegangers de ideale manier om hun vakantie te beginnen. Het kleinschalige karakter van de regionale luchthaven zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om in te checken en men kan er vaak goedkoop parkeren” , aldus Carola Hoekstra, Managing Director Thomas Cook Nederland. Groningen Airport Eelde is ook in zijn nopjes met de nieuwe verbinding. De luchthaven had Ibiza al langer op zijn verlanglijstje staan. ‘Ibiza is een zeer gewenste bestemming voor Noord-Nederland’, stelt luchthavendirecteur Marco van de Kreeke.

Airport Nice 

Nordica voert vanaf Eelde al dagelijks vluchten op ‘hub’ Kopenhagen uit. Vanaf eind maart komen daar ook dagelijks vluchten op Brussel en München bij, twee andere luchthavens waar kan worden overgestapt op tal van internationale bestemmingen. In het zomerseizoen gaat Nordica bovendien vliegen op de Franse havenstad Nice. Het gaat om zeventien zomervluchten naar het zuiden van Frankrijk in de periode van 16 juni tot en met 6 oktober. Een enkeltje gaat 80 euro kosten.

Nu nog hopen dat er zomervluchten komen op airport Verona in Noord Italië (Gardameer). Een geliefde vakantiebestemming van veel Groningers en Drenten.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.