Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

CDA Stadskanaal organiseert jongerenavond

Merlijn Wiersema CDA Stadskanaal

STADSKANAAL Op zaterdag 24 februari organiseert CDA Stadskanaal een avond voor alle jongeren in de gemeente. De avond staat onder leiding van het jonge kandidaat-raadslid Merlijn Wiersema; inwoner van Stadskanaal.

Merlijn, betrokken jongere en nummer 6 op de kieslijst van het CDA,  ‘tijdens deze bijeenkomst gaan we met z’n allen kijken naar onderwerpen die actueel zijn voor de jongeren in de gemeente Stadskanaal’.

Jongeren en politiek
Uit cijfers blijkt dat jongeren bijna niet op komen dagen bij de verkiezingen. Dit terwijl er toch veel beslissingen worden genomen die jongeren aangaan. De gemeenteraadsverkiezingen komen er weer aan, dus het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen naar de stembus komen.

Content met betrokken jeugd
Huidig fractievoorzitter Gert Jan Boels is blij met de avond: ‘voor de toekomst van onze gemeente is betrokken jeugd erg belangrijk’. Dus ben of ken jij iemand tussen de 17 en 30 jaar, kom dan naar de jongerenavond van CDA Stadskanaal.

De avond begint om 18.30 uur, eindigt om 20.30 uur en vindt plaats in Buurtcentrum Noordstee, Berkenstraat 2d, Stadskanaal.

1 Reactie op “CDA Stadskanaal organiseert jongerenavond

  1. Henk de Muinck

    Helaas stond in de campagnekrant en werd op de bestuursvergadering gezegd dat het op vrijdag ( vandaag ) zou zijn. Ik ben er geweest, maar nu blijkt het op zaterdag te zijn. Dan ben Ik verhinderd.
    In ieder geval: veel succes morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.