Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politiek Café live op website Parkstadveendam

WILDERVANK – Goed nieuws voor wie er niet bij kan zijn want de website ‘Parkstadveendam.nl’ gaat woensdag van 19:30 tot 21:30 uur het Politieke Café in Zalencentrum Het Raadhuis in Wildervank live uitzenden via Facebook, YouTube en natuurlijk op haar website van parkstadveendam.nl.

Die avond wordt er vooral gesproken over Wildervank. Huis aan huis zijn de inwoners namelijk uitgenodigd om mee te praten en denken over onderwerpen zoals: Leefbaarheid, groenvoorzieningen en verkeersveiligheid. – Lees ook onze eerdere berichtgeving hierover.

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.