Direct naar de inhoud.

Politiek debat in Dukdalf

Gemeenteraadsverkiezingen Veendam

VEENDAM – Op woensdagmiddag 28 februari a.s. organiseert het Senioren Platform Veendam voor leden van de PCOB, KBO, ANBO, VOVO en andere belangstellenden een politiek debat inzake de gemeenteraadverkiezing op 21 maart.

Alle politieke partijen hebben hun medewerking toegezegd. Dit debat zal vooral zijn toegespitst op hetgeen voor ouderen in Veendam van belang is. Heeft u vragen, laat het ons dan weten op 28 februari.

Debatleider is Simon Scholtens, voormalig directeur theater vanBerensteyn. Wilt u dit debat bijwonen, kom dan op 28 februari naar de Dukdalf, de Reede 1 in Veendam. De toegang is gratis. Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-