Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Excelsior Nieuwe Pekela bestaat 100 jaar

Archieffoto: WasHaFotografie

NIEUWE PEKELA – Christelijke Muziekvereniging Excelsior Nieuwe Pekela is opgericht in 1918 en bestaat dit jaar maar liefst 100 jaar!  Feest dus voor de Pekelder Fanfare en dat gaat niet ongemerkt voorbij. De fanfare wil dit feest vooral samen met het dorp en belangstellenden vieren.

Op 14 april 2018 geeft Excelsior een jubileumconcert met als gast de Groninger zanger Erwin de Vries. Excelsior heeft in samenwerking met Prins Hendrik uit Scheemda en Elad uit Muntendam drie werken van de nieuwste CD van Erwin de Vries laten arrangeren door arrangeur Menno Bosgra.

Archieffoto: WasHaFotografie

Het concert begint om 19.30 uur en wordt gehouden in Sporthal De Spil (Beukenlaan Nieuwe Pekela). Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij Modehuis Tunteler in Nieuwe Pekela  en Primera ’t Luifeltje in Oude Pekela.

Excelsior organiseert voor leden en oud-leden een receptie van 14.00 tot 16.00 uur in het kerkgebouw aan de Kerkstraat te Nieuwe Pekela met aansluitend een Chinees buffet. Bent u ook lid geweest en heeft u nog geen uitnodiging? Stuurt u dan een bericht naar 100jaarexcelsior@gmail.com.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.