Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

CDA organiseert avond voor agrarische sector

CDA agrariër José Schrör

STADSKANAAL – CDA Stadskanaal organiseert maandagavond 5 maart een avond voor de agrarische sector. CDA Tweede Kamerlid Jaco Geurts zal deze avond een bijdrage leveren. De avond begint om 19.30 uur in gebouw d’Ekkelkaamp te Onstwedde.

Regionaal agrarisch beleid
Ook de agrarische sector zorgt voor werkgelegenheid in de gemeente Stadskanaal. Het CDA wil agrarische ondernemers mogelijkheden bieden om hun bedrijf op een duurzame, toekomstgerichte manier te ontwikkelen door uitbreiding, verbreding of innovatie. Zorg draagt voor een goede balans in het buitengebied tussen de agrarische sector, burgers en recreatie.

De avond wordt mede georganiseerd door een 2-tal agrariërs op de kieslijst: Aike Maarsingh uit Stadskanaal en José Schrör uit Musselkanaal. Verder zullen er presentaties worden gegeven door agrariërs uit de gemeente Stadskanaal.

Jaco Geurts
Spreker op de avond is het Tweede Kamerlid Jaco Geurts. Deze christendemocraat uit Voorthuizen is woordvoerder land- en tuinbouw, natuur, plattelandsbeleid en krimpgebieden, water en (landbouw)milieu. Hij zal stilstaan bij de actualiteit, maar vooral ook een blik in de toekomst werpen. Dit middels het thema: “Boer zijn, boer blijven!”

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.