Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

CDA 2e Kamerlid Anne Kuik naar Veendam

VEENDAM – Op maandag 5 maart brengt CDA 2e Kamerlid Anne Kuik een werkbezoek aan Veendam. Ze zal in gesprek gaan met welzijnsorganisatie Compaen en het bestuur van subtropisch zwembad Tropiqua. Aansluitend een werkbezoek aan het bedrijf Variass te Veendam en een gesprek met de Turkse gemeenschap. Tot slot wordt om 17:00 uur de CDA campagnewinkel in de Kerkstraat geopend.

Anne Kuik (1987) is sinds 23 maart 2017 lid van de Tweede Kamerfractie van het CDA. Zij was daarvoor lid en fractievoorzitter in de gemeenteraad van Groningen. In de Tweede Kamer houdt zij zich bezig met onderwijs, ontwikkelingssamenwerking, preventiebeleid en beleid prostitutie en mensenhandel.

Bij Compaen zal Anne worden bijgepraat over het Welzijnswerk in al haar facetten en met name ook het jongerenwerk. Compaen is er voor alle inwoners van Veendam en omgeving. Ze werken wijk- en dorpsgericht aan een vitale leefomgeving voor zowel jong als oud. Dat doen ze met de hulp van een heel team aan vrijwilligers.

Subtropisch zwemparadijs Tropiqua, één van de top-zwematracties in het Noorden. Daarnaast een belangrijk centrum voor zowel wedstrijd als recreatieve sport, zwemlessen, maar ook bijvoorbeeld zwemmen voor gehandicapten. Anne zal over de ervaringen worden bijgepraat, waaronder ook de veiligheidsaspecten.

Het bedijf Variass is een leverancier van hightech apparatuur voor o.a. defensie, de medsche sector en de industrie. Het bedrijf ontwikkelt en industrialiseert zelf oplossingen en draagt bij aan producten die er in de wereld echt toe doen.

Opening CDA winkel in de Kerkstraat.
Voor de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen opent het Anne Kuik op 5 maart om 17:00 uur de CDA winkel in de Kerkstraat. Het winkelend publiek kan hier met ons van gedachten wisselen over onze standpunten, verbeterpunten aanreiken of gewoon een praatje maken. De winkel zal op de koopavonden en op zaterdagen geopend zijn.

(ingezonden)

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.