Direct naar de inhoud.

Rode Kruis Zuidoost Groningen zoekt hulpverleners

Rode Kruis hulpverleners (F: Peter Busscher)

STADSKANAAL – Heb jij de drive om mensen in nood te helpen? Het Rode Kruis is er voor mensen in nood. Zowel om de hoek als ver weg. Rode Kruis Zuidoost-Groningen (actief in onder andere de gemeenten Stadskanaal en Westerwolde) is op zoek naar hulpverleners voor op diverse evenementen. Van flauwte tot hersenschudding, van kneuzing tot drugsgebruik. Alles kun je tegenkomen als hulpverlener.

Als hulpverlener verricht je zinvol en verantwoordelijk vrijwilligerswerk. En dat terwijl je aanwezig bent bij allerlei bijzondere, grote, of juist kleine evenementen. Het Rode Kruis verzorgt opleidingen en trainingen en je krijgt volop mogelijkheden om je deskundigheid te vergroten en je talenten te ontwikkelen. Tijdens het uitvoeren van je taak word je voorzien van Rode Kruis materialen en kleding, ben je via het Rode Kruis verzekerd en worden de gemaakte onkosten vergoedt.

Het Rode Kruis verzorgt een gedegen opleiding en training (geheel kosteloos) in een ontzettend enthousiast en gedreven team. Door je aan te sluiten bij dit team doe je veel praktijkervaring op. Daarnaast leer je om het hoofd koel te houden in risicosituaties en goed samen te werken met andere hulpdiensten. Al vanaf 16 jaar is men welkom om zich aan te melden. Voor 16 en 17 jarigen is een speciaal opleidingsprogramma in elkaar gezet zodat zij eerst ruim ervaring kunnen opdoen.

Is deze vacature iets voor jou? Of heb je vragen? Neem dan contact op met Rick Kupers, coördinator Noodhulp/Evenementenhulp Zuidoost-Groningen, rkupers@rodekruis.nl of telefonisch op 06-81000769. Je bent meer dan welkom om eens langs te komen en de mogelijkheden binnen het Rode Kruis te bespreken.

(ingezonden)

Eén reactie op “Rode Kruis Zuidoost Groningen zoekt hulpverleners”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-