Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veendammer winterspelen in Borgerswold

VEENDAM – Vanaf donderdag 1 maart worden er de Veendammer winterspelen georganiseerd door de ondernemers van het park Borgerswold. Vanaf die dag zullen er diverse (ludieke) wedstrijden worden gehouden voor jong en oud. Te denken valt aan priksleeën, fluitketel werpen, buikschuif competitie en natuurlijk niet te vergeten 100 meter slee slalom.

Afhankelijk van de toestand van het ijs zal er vanaf 1 maart elke dag activiteiten zijn. Uiteraard zal er muziek, koek en zopie aanwezig zijn voor de inwendige mens. Natuurlijk zal er voor elk onderdeel een passende prijs zijn voor de winnaars. Ook zal er een 400 meter baan worden uitgezet zodra het ijs de vereiste dikte heeft. 

Facebook

De meest actuele informatie per dag zal worden bekend gemaakt op de facebook pagina van het park borgerswold. www.facebook.com/parkborgerswoldveendam
De activiteiten zullen gehouden worden ter hoogte van het Koetshuis bij het strand. Vooraf aanmelden is niet nodig. De meeste activiteiten zullen starten om 14.00 uur.

Activiteiten

De organisatie is in handen van Stichting Participatie Borgerswold. De stichting heeft als doel om meer mensen naar het prachtige park Borgerswold te krijgen. Dit doen wij middels diverse activiteiten waaronder: 10 mei Open dag Borgerswold, 15 juli Vol gas over de plas, 27 oktober Spokentocht, en 31 december Carbidschieten.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.