Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bedrijvenloop mogelijk bij Klap tot Klaploop

Klap tot klaploop – (F: RTV1)

STADSKANAAL – De Rabobank Klap tot Klap organisatie gaat dit jaar een nieuw onderdeel toevoegen aan haar programma: ‘De Bedrijvenloop’. Deelnemers aan de 10 km recreatieloop kunnen bij het inschrijven op het digitale inschrijfformulier aangeven bij welk bedrijf of organisatie ze werkzaam zijn. Van de tijden van de vijf snelste lopers wordt direct na afloop het gemiddelde berekend.

Voor het winnende bedrijf of organisatie stelt de Klap tot Klaporganisatie een wisselbokaal beschikbaar. Deze bokaal wordt op 2e Paasdag 2 april in de Rabobank te Stadskanaal uitgereikt. De inschrijving staat open (www.klaptotklaploop.nl) en deelname aan dit onderdeel is gratis.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.