Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Esway Atelier Concert met Van Piekeren

Van Piekeren

ONSTWEDDE – Zanger Jan van Piekeren is de schaamte voorbij. Iedereen mag echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem, neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, al meer dan 16 jaar zijn muzikale wederhelft. Jan introduceert zijn nummers graag met een verhaal. De ene keer kritisch op de hedendaagse maatschappij en soms heel persoonlijk. Zo persoonlijk zelfs dat een ieder tijdens het nummer wat er op volgt met kippenvel zit te luisteren.”

VAN PIEKEREN is een Nederlandstalige (theater)muziek duo uit Utrecht, met een zeer eigen en gevarieerd repertoire, dynamisch uitgevoerd in een semi-acoustische setting. denk aan “Tom Waits meets Jacques Brel en Herman van Veen”. zijn rokerige, doorleefd stemgeluid past uitstekend bij de poëtische teksten die de vrijdenkende krasse knar uit zijn hersenpan weet te toveren. Eigen werk, hier en daar afgewisseld met een bestaand nummer in een ander arrangement. “Utregticana van de bovenste plank”.

Jan van Piekeren is regelmatig te zien als stamgast bij het RTV Utrecht programma U-Vandaag waar hij mag aanschuiven als linkse hobby en samen met Johan zijn minuutje kan oefenen voor DWDD. Hij demonstreert alleen voor en nooit tegen. Nu demonstreert hij voor versterkte muziek op straat in Utrecht. Leve de revolutie.
Voorlopige hoogtepunten: Parade en Uitmarkt, Interview met live-optreden in VARA’s Spijkers met Koppen, VPRO TV, Cult-TV Amsterdam. Stamgast RTV Utrecht U Vandaag.

Esway Atelier Concert met Van Piekeren
zondag 11 maart 2018,
aanvang 15.00 uur
Schildersatelier Geert Schreuder
Esweg 9, 9591az Onstwedde
reserveren is raadzaam ; info@geertschreuder.nl of 0599 331731

Ingezonden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.