Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ontmoetingsochtend met de Op-StapBus

De OpStapBus

STADSKANAAL – Vrijdag 9 maart organiseren vrijwilligers van buurtcentrum Noordstee in Stadskanaal Noord een speciale ontmoetingsochtend. Die staat in het teken van de Op-StapBus. Deze vrijwilligersorganisatie maakt sociale contacten en gezelligheid voor alle 55+ mogelijk, o.a. met leuke dagtochten. De mensen van de Op-StapBus verzorgen deze ochtend een toelichting op hun voorjaarsprogramma.

Ubbo

Leerlingen van het Ubbo Emmius hebben een leuke vakantiequiz in elkaar gezet. Daarmee zijn gezellige dagtochtjes met de Opstap-Bus te winnen. Ook de hapjes en drankjes zijn deze ochtend in vakantiesfeer. De ochtend wordt afgesloten met een heuse picknick.

NLdoet

Deze speciale ontmoetingsochtend vindt plaats vanwege NLdoet, de grootse vrijwilligersactie van Nederland. De ochtend begint om 10.00 uur en is gratis te bezoeken. Aanmelden niet nodig. Vanwege de Op-StapBus kunnen als extra service bewoners die slecht ter been zijn gratis met de Op-StapBus van huis worden opgehaald en teruggebracht. Hiervoor kan tot donderdagochtend contact worden opgenomen met Hennie Tent, telefoon 06-33167365 of met de receptie van Welstad telefoon 635999.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.