Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Schaatsplezier in Veendam

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Schaatsen op natuurijs o.a. Woellust en aan de Veendammerweg bij de Amigo-ranch. Veel kinderen, onder begeleiding van ouders of opa en oma bonden de afgelopen dagen de ijzers onder en gingen voor het eerst in hun jonge leven op natuurijs. Veendam met zijn vele bevroren wateren en kanalen bleek de afgelopen dagen een waar ijs paradijs. Het schaatsen kan nog net.. 3 maart doet de dooi een serieuze aanval op het extreem koude (gevoelstemperatuur van wel -15 graden) winterweer.

Fotograaf Peter Panneman schoot mooie foto’s

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.