Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Flinke botsing op kruising Apollolaan-Poststraat

Bewoners zijn de gevaarlijke kruising zat in  Wildervank – (F: RTV 1)

WILDERVANK – Op de kruising van de Apollolaan en de Poststraat (winkelcentrum Wildervank) zijn zondagmiddag twee auto’s op elkaar gebotst. Er werden twee slachtoffers per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook kwam de Traumahelikopter ter plaatse. De weg lag na de aanrijding bezaaid met brokstukken. Volgens ooggetuigen reed een van de twee betrokken automobilisten met hoge snelheid, toen het ongeluk gebeurde.

Regelmatig gebeuren er botsingen op de kruising. Buurtbewoners willen dan ook dat er iets aan de verkeersveiligheid wordt gedaan. Raadslid Pé Langen (VUK) wil dat er een rotonde komt. Andere politieke partijen willen er snelheidsremmende maatregelen gaan nemen. Dat werd toegezegd tijdens een ‘politiek café’ in Wildervank.

  • Kijk ook deze reportage van afgelopen zomer (Pé Langen wil rotonde).

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.