Direct naar de inhoud.

Streektaalconcerten bij Kunstenschool ZG

  • door:
  • op:

STADSKANAAL / RTV1 – De Kunstenschool ZG organiseert in samenwerking met RTV1 in 2018 drie streektaalconcerten in de Grote Zaal van Kunstenschool ZG in Stadskanaal. Zondagmiddag- concerten waar Groningse musici hun liedjes in streektaal ten gehore brengen.

 

 

1e concert: zondag 25 maart

In de eerste editie van het streektaalconcert verschijnen maar liefst twee rasechte Groningse artiesten op het podium: Marlene Bakker en Edwin Jongedijk.

Marlene Bakker is een jong nieuw talent binnen het Groningstalig circuit, met een prachtige warme soulvolle stem. Ze weet de haast poëtische klinkende dialectpopteksten op zo’n manier te brengen dat je het verhaal echt gaat geloven. Met optredens zoals tijdens de Nacht van Noord en het Bevrijdingsfestival heeft ze al veel bekendheid gekregen.

 

 

Edwin Jongedijk is een Groningse zanger die zelf ook singer-songwriter is. Regelmatig treedt hij in theaters en op andere locaties op als een van de Troebadoers, samen met Jan Henk de Groot en Alex Vissering. Ook speelt hij als zanger, gitarist in de countrybands Taneytown en Slow Movin Outlaws.

 

2e concert: zondag 24 juni – 3e concert: zondag 25 november

Binnenkort volgt de programmering van deze concerten.

Aanvang 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) in Kunstenschool ZG, Raadhuisplein 2 Stadskanaal. Het programma duurt tot 16.15 uur.

Kaarten kosten € 5,- per afzonderlijk concert, daarnaast is er een passe-partout voor de drie concerten van € 12,50 en een passe-partout voor twee concerten van € 7,50.

Kaarten kunnen gereserveerd worden bij de receptie van Kunstenschool ZG, via 0599-631700 of via info@kunstenschoolzg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-