Direct naar de inhoud.

Burgemeester slaat 1e paal Paragon in de grond

  • door:
  • op:
Burgemeester Swierstra – (F: Archief RTV1)

VEENDAM – Op dinsdag 13 maart om 14.30 uur slaat burgemeester Sipke B. Swierstra, tezamen met Camelle Kent, de CEO van WellPet LLC en de directie van Paragon Pet Products Europe BV, Christiaan Rolf (CFO) en Felix Mueller-Ohl (COO) de eerste paal van de uitbreiding van Paragon Pet Products aan de Orionweg in Veendam. In 2018 en 2019 wordt meer dan € 5 miljoen geïnvesteerd in uitbreiding van de fabriek als eerste stap in verdere uitbreiding van de productie van Paragon in Veendam.

WellPet LLC

WellPet is de grootste, onafhankelijke, family-owned pet food fabrikant op basis van natuurlijke ingrediënten. Al meer dan 100 jaar is WellPet bezig met naturlijke merken dan Wellness®, Old Mother Hubbard®, Eagle Pack®, Holistic Select® and Sojos® en sinds februari 2017 de dog dental care brand WHIMZEES®.  Voor meer informatie kijk op www.wellpet.com.

Hondensnacks

Paragon Pet Products is high-tech producent en verkoper van hondensnacks op natuurlijke basis onder de merknaam WHIMZEES (www.whimzees.com). De hondensnacks worden wereldwijd verkocht in meer dan 45 landen, waaronder een groot deel in de Verenigde Staten.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal