Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Reddingsoefeningen Avebe

BNO in actie – Foto: 112regioflits/Ronny

GASSELTERNIJVEEN – Dinsdagmiddag heeft Avebe in Gasselternijveen op het terrein een (reddings)oefening gedaan met het BNO team. BNO staat voor Bedrijfs Nood Organisatie met een First Responder. Zij worden gealarmeerd bij calamiteiten. Bij grote incidenten kan de BNO de brandweer gidsen en voorzien van belangrijke informatie.

 

In het ketelhuis van Avebe Gasselternijveen lag dinsdag een gewonde persoon, die in een pekelbad was gevallen. Het slachtoffer moest worden gered. Hoe de reddingsactie verder is verlopen is niet bekend. Ook op andere Avebe locaties (zoals in Foxhol) vonden dinsdag BNO oefeningen plaats.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.